0

VFP AD Skopje работа

објавува оглас за ИТ асистент

Огласот е завршен!

Позиции:   

1

Локација:   

Скопје

Следбеници
3

Диломирани : Математичар, ИТ асистент, економист, правник ....вредени и амбициозни кои се спремни да учат и напредуваат во работата, може да се и без работно искуство

Потребни вештини:

Креативност

Комуникациски вештини

Тимска работа

Business Intelligence


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
VFP AD Skopje

ВФП АД Скопје е лидер на пазарот на животни осигурувања во Република Македонија. Друштвото...


Отвори профил