0

Нитро Компјутери работа

објавува оглас за IT Поддршка

Огласот е завршен!

Позиции:   

1

Локација:   

Скопје

Следбеници
1

НИТРО КОМПЈУТЕРИ ГО ПРОШИРУВА СВОЈОТ ТИМ Бараме информатички техничар за сервис/техничка поддршка/продажба. Кандидатите може да имаат претходно работно искуство, но тоа не е задолжително. Нитро Компјутери ги обезбедува сите потребни обуки. Нудиме модел на градење на кариера за јуниор кандидатите – постојано учење, надоградување на кандидатот и негов развој како ИТ кадар. Работни задачи на работното место: Kомпјутерски технички сервис – дијагностика на проблеми и поправка на компјутери/лаптопи Инсталација и одржување на програмите на Нитро Компјутери и други произведувачи Инсталација и одржување на компјутерски локални и телекомуникациски мрежи, сервери и работни станици Инсталација и одржување на системи за видео надзор, аналогни видео и IP камери Инсталација и одржување на дигитални телефонски централи и телефони Полнење на тонери за ласерски печатачи и кертриџи за инк-џет и фото печатачи Продажба на компјутери, лаптопи, печатачи, мултифункциски уреди, бела техника, апарати за домаќинство, мрежна опрема и друга модерна техника. Потребни лични карактеристики на кандидатот: – исполнителен – посветен – лојален – можност да работи во тим или самостојно – заинтересиран за учење и лично надоградување Со нетрпение го очекуваме вашето CV на []

Потребни вештини:

Wordpress

Англиски јазик

Ориентираност кон услуги

Работа со хардвер

Access база на податоци

Компјутерски мрежи


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Нитро Компјутери

Продажба на хардвер и софтвер Изработка на софтвер Сервис и одржување Изработка на интерне...

Број на вработени: 1-10

Локација: Скопје


Отвори профил