0

Тримод Тим работа

објавува оглас за Embedded Engineer

Огласот е завршен!

Позиции:   

2

Локација:   

Битола

Следбеници
1

Вработуваме! Имаме потреба од нов член во тимот кој ќе работи со програмирање во Ардуино. Потребно е познавање на Arduino IDE но не и големо искуство! Аплицирајте на: []

Потребни вештини:

Arduino

embedded

electronics

C/C++

Англиски јазик


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Тримод Тим

Welcome to ThreeMode, your one-stop source for all your PCB and Product design, embedded e...

Локација: Битола


Отвори профил