0

Друштво за трговија и услуги РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА Д работа

објавува оглас за Одговорен магационер во маркет

Искуство над 2 години.

Огласот е завршен!

Позиции:   

6

Локација:   

Скопје

Следбеници
0

Квалификации • Минимум ССС образование • Пожелно 2-3 години работно искуство со магацинско работење • Уредно персонално досие Работни Одговорности • Го одредува редот и насоките на пристигнатите добавувачи • Прави прием на стока • Сортира, организира подредува, класифицира производи на прием на стока како и магацин • Ги организира вработените во магацинот за дадените работни задачи • Ги контролира документите, уредноста и архивирањето на истите Ви нудиме • Професионална и позитивна работна атмосфера • Континуирано усовршување во областа со постојани обуки • Работа во добри услови под високи стандарди Испратете ни ја Вашата биографија на: [], преку viber на 071 393-205.

Потребни вештини:

Тимска работа


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Друштво за трговија и услуги РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА Д

Компанијата нема ставено опис

Број на вработени: над 50

Локација: Скопје


Отвори профил