0

Акцент Дооел работа

објавува оглас за Сервисер

Огласот е завршен!

Позиции:   

2

Локација:   

Скопје

Следбеници
1

Акцент има потреба од сервисери за техничка поддршка за фискални апарати Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV. Потребни квалификации: • Возачка дозвола Б категорија; • Средна стручна спрема (пожелно техничко образование) • Основно познавање на канцелариски апликации: Microsoft Office/Libreoffice; • Грижливост во опслужување на корисници и самокритичност во исполнување на дадени задачи; • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење. • Основно познавање на електроника и електронски компоненти или сервисирање на компјутери или други електрични и електронски апарати ке се смета за предност. молиме испратете е-маил со Вашето CV на [] со назнака за која позиција аплицирате. Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање. Почетната плата ќе биде соодветна на завршеното образование, досегашното работно искуство и завршените обуки. Рок за пријавување 12.02.2023

Потребни вештини:

Тимска работа


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Акцент Дооел

Акцент е високо технолошка компанија која секогаш се труди да биде чекор пред времето кое ...

Локација: Скопје


Отвори профил