0

Акцент Дооел работа

објавува оглас за асистенти/техничари/специјалисти

Огласот е завршен!

Позиции:   

2

Локација:   

Скопје

Следбеници
1

Акцент има потреба од асистенти/техничари/специјалисти за техничка поддршка на софтвер: Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV. Потребни квалификации: • Возачка дозвола Б категорија; • Основно познавање на англиски јазик; • Основно познавање на канцелариски апликации: Microsoft Office/Libreoffice; • Основно познавање на Windows оперативниот систем, познавање на Linux ке се смета за предност • Основно познавање на компјутерски мрежи ке се смета за предност; • Грижливост во опслужување на корисници и самокритичност во исполнување на дадени задачи; • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење. Лицата кои ќе станат дел од нашиот тим ќе учествуваат во: • Техничка поддршка, дијагностицирање и решавање на техничките проблеми на клиентите кои ги користат софтверските решенија на Акцент. • Тестирање на функционалности на софтверски производи на Акцент, наоѓање на грешки и давање на предлози за подобрувања; • Ескалација на проблемите до нашиот тимот за развој, координација и пренос на повратните информации помеѓу клиентите и тимот за развој; • Инсталација и одржување на компјутери, софтвер, мрежна опрема, мобилни уреди; Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на [] со назнака за која позиција аплицирате. Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање. Почетната плата ќе биде соодветна на завршеното образование, досегашното работно искуство и завршените обуки. Рок за пријавување 12.02.2023

Потребни вештини:

Ориентираност кон услуги


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Акцент Дооел

Акцент е високо технолошка компанија која секогаш се труди да биде чекор пред времето кое ...

Локација: Скопје


Отвори профил