0

KLUB SPORT 77 DOO работа

објавува оглас за Програмер

Огласот е завршен!

Позиции:   

1

Локација:   

Битола

Следбеници
13

Потребно образование, вештини и способности: Познавање OOP концепти и софтверски архитектури Познавање на PHP, HTML, CSS, Javascript, XML, JSON; Познавање на релациони бази на податоци; Способност за брзо адаптирање и прифаќање на веќе изработени проекти и продолжување на развој на постоечки апликативни решенија Добро познавање на англиски јазик Комуникациски вештини итимска работа Подготвенда учи и да работи со најнова компјутерска технологија Ориентираност кон решавање на проблеми Ефективност, ефикасности одговорностпри исполнувањето на обврските Чесност и доверливост Одговорности и работни задачи: Анализа и дизајн на софтверски решенија; Развој на софтвер и пишување на техничка документација Одржувањена софтвер и бази на податоци Самостојно и совесно извршување на секоја задача Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови. Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти во екипа со повеќе учесници. Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на []

Потребни вештини:

HTML

CSS

Javascript

JSON

PHP


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
KLUB SPORT 77 DOO

Компанијата нема ставено опис

Локација: Битола


Отвори профил