0

KLUB SPORT 77 DOO пракса

објавува оглас за Маркетинг Координатор

Огласот е завршен!

Позиции:   

1

Локација:   

Битола

Следбеници
17

Практикант за Маркетинг Практикант за маркетинг, кој сака да добие знаења во полето на дигитален маркетинг, можност да работи со искусен тим, можност да научи да координира соработка на маркетинг секторот со останатите сектори во компанијата, подготвен/подготвена е да предложува промени кои смета дека се адекватни во секторот КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА КАНДИДАТОТ:  Минимално 2 година Високо Образование (Маркетинг, Е-бизнис,) или завршена обука на Академија за дигитален маркетинг  Работно искуство во полето на дигитален маркетинг не е неопходно  Основно познавањe на дигитален маркетинг и следење на најновите трендови  Работење на социјални медиуми  Поддршка на нашите интерни контент активности  Работа со платени реклами  Препознавање на најновите трендови и технологии кои влијаат на нашата индустрија  Познавање на Microsoft Office и Google Workspace  Познавање на социјални медиуми  Основно познавање на Photoshop  Познавање WordPress  Креативност  Комуникациски и интерперсонални вештини Возачка дозвола (активен возач) Работа на терен ПРИДОБИВКИ  Можност добивање на знаење во полето на дигитален маркетинг  Можности за личен и професионален развој Можност за обуки  Доколку сакате да бидете дел од тимот, Ве молиме Вашето CV  да го испратите на e- маил []  Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Потребни вештини:

Англиски јазик

Комуникациски вештини

Тимска работа


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
KLUB SPORT 77 DOO

Компанијата нема ставено опис

Локација: Битола


Отвори профил