0

Македонски Телеком АД - Скопје пракса

објавува оглас за Практикант за продукт маркетинг

Огласот е завршен!

Позиции:   

1

Локација:   

Скопје

Следбеници
1

Бараме практикант од технички факултет во Служба за продукт маркетинг кој има желба да креира телекомуникациски производи. Сакате ли заедно да го збогатиме дигиталното портфолио на МКТ? Сакате ли да ги следите светските трендови и имате креативен пристап? Ако твојот одговор е ДА, не чекај и пријави се на career@ telekom.mk

Потребни вештини:

Javascript

Python


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Македонски Телеком АД - Скопје

Македонски Телеком е водечки национален телекомуникациски оператор којшто е дел од Групаци...

Локација: Скопје


Отвори профил