0

Македонски Телеком АД - Скопје пракса

објавува оглас за Практикант за Големопродажба

Огласот е завршен!

Позиции:   

1

Локација:   

Скопје

Следбеници
5

Македонски Телеком има потреба од студент за обавување на платена пракса во Служба за Големопродажба со полно работно време во Скопје. Ангажираниот практикант би ги извршувал следниве активности: -месечно ажурирање на податоците за партнер оператори -пополнување на извештаи за сообраќај -учество во подготовка на фактури и налози - покривање на вообичаените задачи и должности во Службата. Доколку поседуваш тимски дух и иницијативност, и сакаш да си дел од технолошки развиена компанија, не чекај и прати ја својата биографија најдоцна дп 12.02.2023 на [] со назнака Пракса во Големопродаба

Потребни вештини:

Комуникациски вештини


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Македонски Телеком АД - Скопје

Македонски Телеком е водечки национален телекомуникациски оператор којшто е дел од Групаци...

Локација: Скопје


Отвори профил