Дооел "ПЕТРО ЏУС"

Продажба ·  број на вработени: 1-10 ·  Ул Булевар први мај 269 Битола

Опис

Компанија која врши продажба на здрава храна, цедени сокови од секакво овошје и зеленчук салати шејкови оброци во чаша печен костен и кочан секаков вид на зрнеста храна апетисани... кој ја посетил знае.


Одговорно лице

Владимир Петров

Телефон

+389 77 728 694


Препораки
Најавете се како работобарател за пристап до оваа секција.