Нептун Македонија

Трговија ·  број на вработени: над 50 ·  Качанички пат бр.56 Скопје

Вебсајт
Опис

Нептун Македонија претставува водечка и најголема малопродажна и дистрибутивна мрежа за производи од потрошувачка електроника, со повеќе од 20 годишно присуство на македонскиот пазар и над 400 вработени. Нашата уникатност, препознатлив имиџ и вредностите кои ги претставуваме се широко прифатени помеѓу потрошувачите.


Одговорно лице

Анета Дуданова

Телефон

+389 71 381 635


Препораки
Најавете се како работобарател за пристап до оваа секција.