Рудници Бањани АД Скопје

Градежништво, Геодезија, Геологија ·  број на вработени: 25-50 · 

Вебсајт
Опис

Нема информација


Одговорно лице

Oлга Рајчиќ

Телефон

078452121


Препораки
Најавете се како работобарател за пристап до оваа секција.