Спајси

Туризам и угостителство ·  Karpos 14 Битола

Вебсајт
Опис

Tryspicy е прва гастрономска апликација во Македонија. ТrySpicy е најлесниот начин да пронајдете омилена храна. Ние ги поврзуваме илјадниците гурмани со стотици локални ресторани низ Макдеонија.


Одговорно лице

Nikola Ivanovski

Телефон

078208567


Препораки
Најавете се како работобарател за пристап до оваа секција.