Codeit Solution

ИТ, Телекомуникации ·  број на вработени: 10-25 ·  бул.Јане Сандански бр.111 Скопје

Вебсајт
Опис

Единствена македонска компанија која е официјален парнер за Magnolia и AEM, enterprise CMS системи, која им нуди дигитална трансформација на клиентите од европскиот пазар.


Одговорно лице

Викторија Дранговска

Телефон

071296588


Препораки
Најавете се како работобарател за да напишете препорака.