ION Development MTI

ИТ, Телекомуникации ·  број на вработени: 1-10 ·  Партизанска 88/7 Битола

Вебсајт
Опис

ИОН Девелопмент со седиште во Битола, Македонија се состои од три гранки ИОН Академија, ИОН ХАБ и ИОН Студио. Секоја гранка се комплиментира една со друга за да постигне локален ИТ еко-систем и влезна точка во ИТ секторот за секого. Учениците од Академијата стекнуваат вештини и веќе ја започнуваат својата кариера додека учат, истите развиваат тимови и идеи и најдобрите од нив стануваат дел од главната гранка ИОН Студио каде идеите се реализираат во производи.


Одговорно лице

Марко Толевски

Телефон

+389 75 505 395


Препораки
Најавете се како работобарател за пристап до оваа секција.