Kimicom Group

ИТ, Телекомуникации ·  број на вработени: 10-25 ·  Генерал Васко Карангелевски бр.41 локал 84 Битола

Вебсајт
Опис

АГЕНЦИЈА ЗА ВЕБ-ДИЗАЈН И МАРКЕТИНГ Основана во Böblingen во 2009 година, нашата веб-агенција сега е регионален и национално искусен и компетентен партнер во областите на веб дизајн, апликации и дигитален маркетинг. Што нудиме? Ние ви нудиме севкупен сервис. Нашиот асортиман на услуги вклучува веб развој, создавање на веб-продавница, развој на логото, реализација на корпоративниот дизајн, имплементација на проекти за печатење и објавување, обука, оптимизација на пребарување.


Одговорно лице

Марија Антиќ Костовска

Телефон

047526755


Препораки
Најавете се како работобарател за пристап до оваа секција.