0

М КОНСАЛТИНГ ТП работа

објавува оглас за Сметководител

Искуство над 3 години.

Огласот е завршен!

Плата:   

35,000

 MKD

Позиции:   

1

Локација:   

Скопје

Следбеници
0

Сметководствено биро М Консалтинг од Скопје - Аеродром, заради зголемен обем на работа има потреба од: Сметководител (со работно искуство) Опис на работните активности: Спремање, изработка на ДДВ пријави; Изработка на плата; Целосно материјално и финансово работење; Комуникација со клиенти - за консултации. Потребни квалификации: Со работно искуство; Познавање во изработка на завршни пресметки (се смета за предност); Познавање на EXCEL вештини; Познавање на англиски јазик (се смета за предност); Возачка дозвола Б категорија (се смета за предност). Дополнителни информации: Работно време од 08 до 16 часот. Во нашето книговодствено биро има пријатна атмосфера за работа, без било каков притисок, можност за покачување на плата во зависнот од одговорноста и интересот за зголемување и проширување на работата. Сите заинтересирани кандидати кои одговараат на горенаведените квалификации своето CV можат да го пратат преку белото копче Аплицирај. Контакт за повеќе информации: 072/205 528. Мејл за апликации на кандидатите - [].

Потребни вештини:

Комуникациски вештини


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
М КОНСАЛТИНГ ТП

Компанијата нема ставено опис


Отвори профил