Ви треба млад супер-талент во тимот?

Ние го имаме.

Ве поврзуваме со најдобрите кандидати.

Bintern hero image.
0
огласи

за пракса и вработување

0
кандидати

Како до супер талент?

Објави Оглас

» Со кул оглас покажи зошто токму твојата компанија е вистинско место за кандидатите

» Заштеди 2x повеќе време и пари со нашите совети за креирање на оглас

Процени

Издвои ги најдобрите кандидати со користење на филтри во нашата база од студенти

Споредувај, напредно пребарувај со нашиот алгоритам и покани на интервју

Успешна приказна

☑ Одлично искуство проследено со препорака од кандидати.

☑ Можност за сами да си го изградите вашиот иден вработен.

☑ Добивање на оценка за супер фирма од кандидатите.

За bintern.com

Успешни приказни

Ангел Ивановски кој ни доаѓа од Битола и има 20 години ќе ни каже нешто повеќе околу неговата работа како junior full-stack developer во компанијата Клуб Спорт 77.

Дознај повеќе

Уште една од низата успешни приказни на bintern.com. Денес ќе разговараме со Филип Спировски, кој пронајде пракса ...

Дознај повеќе

Денеска, ќе ви претставиме уште една од низата успешни приказни на bintern.com. Ќе разговараме со Трајче Ифтимов, кој пронајде пракса...

Дознај повеќе

Денеска, ќе ви претставиме уште една од низата успешни приказни на bintern.com. Ќе разговараме со Стефан Станковиќ, кој пронајде пракса...

Дознај повеќе

Денеска, ќе ви претставиме уште една од низата успешни приказни на bintern.com. Ќе разговараме со Петар Узунов кој пронајде пракса за QA Automation во Xessable...

Дознај повеќе

Уште една од многуте успешни приказни кои ги оствари Bintern, преку поврзување на компаниите со потенцијални вработени и практиканти. Денеска ќе прочитате..

Дознај повеќе

Секој средношколец при доаѓањето во завршните години од своето образование се прашува каде и како понатаму. Дали да продолжи своето образование или да...

Дознај повеќе

Бинтерн брои многу успешни приказни од студентите кои бараат пракса/работа. Денеска ќе прочитате за тоа како Seavus стигна до вработен преку користење на платформата.

Дознај повеќе

Денес ќе ви зборуваме за уште една од многуте успешни приказни на корисниците на платформата на Бинтерн.

Дознај повеќе

Денес ќе ви зборуваме за Ангел Ивановски средношколец во средното техничко училиште СОТУ ,,Ѓорги Наумов" - Битола кој во Септември ќе биде 4-та а и воедно завршна година од едно...

Дознај повеќе

Денес ќе ви зборуваме за уште една од многуте успешни приказни кои ни доаѓаат од нашите корисници. Во ова интервју имавме чест да зборуваме со...

Дознај повеќе

Polar Cape е уште една задоволна компанија корисник на услугите на Бинтерн. Станува збор за компанија од ИТ секторот, па нивната потреба од нов кадар е секогаш добредојдена...

Дознај повеќе

Се со цел да дознаеме каде денеска се наоѓаат нашите корисници направивме истражување и притоа пронајдовме голем број на задоволни корисници...

Дознај повеќе

Нашите клиенти

Mecoms logo Axapta Masters logo ATS logo Sample Solution Klub Sport logo Fx3X Experts QA logo Bestway Solutions logo Македонски Телеком лого

и многу повеќе...

Соработници

Seavus Code Academy FEIT UCAS logo MSU logo GF Skpje logo Econ logo Javen Advertising logo UKLO logo IW Connect logo UIST logo UGD sobranie logo Najdoboro logo Citaj be logo IDT logo

Блог