Македонски Телеком АД - Скопје

ИТ, Телекомуникации ·  Кеј 13-ти Ноември бр. 6, Скопје

Вебсајт
Опис

Македонски Телеком е водечки национален телекомуникациски оператор којшто е дел од Групацијата Дојче Телеком од 2001 година. Компанијата ги обезбедува следните услуги за приватни и деловни корисници: говорни и податочни услуги преку мобилна и фиксна мрежа, интернет услуги, конвергентни услуги, дигитална телевизија и напредни Cloud и ИКТ решенија. Македонски Телеком се изгради и се позиционираше во компанија којашто ја предводи дигитализацијата на општеството и креира одржливи вредности за сите.


Одговорно лице

Ирена

Телефон

+389 2 324 2602


Препораки
Најавете се како работобарател за да напишете препорака.