0

My world работа

објавува оглас за Дигитален Маркетер

Огласот е завршен!

Позиции:   

10

Локација:   

Тетово

Следбеници
5

🔥Живеете во Скопје?🔥 Креирам тим од нови 10 луѓе, искористете го вашето слободно време да изградите ваш сопствен бизнис на интернационална платформа и да дојдете до дополнителни месечни примања преку социјалните мрежи.🌍 Не постои успех преку ноќ❗💰 Што е потребно да имате? - 18+ - Одговорност - Сериозност - Желба за напредок Сите заинтересирани пополнете го следниот формулар : 👉[]

Потребни вештини:

Тимска работа


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
My
My world

Едноставна платформа преку која вашите секојдневни навики ги претварате во пари без никако...

Број на вработени: 10-25

Локација: Скопје


Отвори профил