0

СиС КОНСАЛТИНГ ДОО работа

објавува оглас за Административен секретар

Огласот е завршен!

Позиции:   

2

Локација:   

Скопје

Следбеници
4

Имаме потреба од вработување на лица со стручен профил и познавање во областа на економија, финансии, ИТ, правен сектор, архивско работење и менаџерство.

Потребни вештини:

Англиски јазик

Албански јазик

Тимска работа

Менаџмент со луѓе


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Си
СиС КОНСАЛТИНГ ДОО

brokerinsurance2023@gmail.com

Број на вработени: 1-10

Локација: Скопје


Отвори профил