0

Фортонмка Доо Скопје работа

објавува оглас за Консултант за недвижен имот

Искуство над 1 година.

Огласот е завршен!

Позиции:   

1

Локација:   

Скопје

Следбеници
3

Опис на работната позиција:  Како консултант/агент ќе бидете дел од талентиран и амбициозен тим кој работи во динамична средина каде со постојана иницијатива креираме можности  Вашата задача ќе биде градење и одржување на деловни контакти и обезбедување на услуги за клиентите на највисоко ниво  Ќе бидете одговорни за целиот процес на спроведување на закуп и/или продажба на недвижен имот  Оваа позиција бара истовремено работа на повеќе задачи, во брзо опкружување со различни луѓе, одлични интерперсонални вештини и посветеност на задоволството на клиентите Одговорности и задачи:  Идентификување на деловни објекти/простори од сегмент недвижен имот  Идентификување на нови бизнис можности и потенцијални клиенти  Директно водење на преговори во процесот на продажба и/или изнајмување на недвижен имот  Подготовка на релевантна документација за продажба и/или изнајмување на недвижен имот (договори, анекси, понуди и слично)  Нудите ефикасни решенија на клиентите и се грижите за нивните потреби  Изработка на неделни, месечни, квартални и годишни извештаи за сегмент недвижен имот  Анализа, сортирање и процесирање на информации од доменот на пазарот на недвижности Личен профил (способности и професионални вештини):  Самомотивиран и амбициозен професионалец  Добро развиени вештини за комуникација и градење односи  Способност за исполнување на повеќе задачи и желба за работа во брзо опкружување  Високо ниво на лична одговорност, искреност и емпатија  Ориентиран кон остварување на целите со фокус и на личниот развој  Способност да прифатите негативен одговор и креативно да ги решавате проблемите Потребни квалификации, поврзани со активностите на позицијата:  Кандидатите пожелно е да имаат работно искуство во областа, но не е пресудно  Задолжително познавање на англиски јазик  Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)  Важечка возачка дозвола  Солидно познавање на MS office пакет и англиски јазик  Како предност ќе се земе искуство со изработка на landing страниВозачка дозвола Б категори Потребна документација за аплицирање:  Ваша професионална биографија Финален временски рок за поднесување на апликацијата:  Датум: 19.05.2023  Апликациите за работната позиција да се доставуваат на e-mail адреса: []

Потребни вештини:

Преговарање

Англиски јазик

Тимска работа

Комуникациски вештини

Продажба


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Фортонмка Доо Скопје

ФОРТОНМКА е водечка компанија во секторот на комерцијален недвижен имот, членка на Cushman...

Локација: Скопје


Отвори профил