Микросам ДОО Прилеп

Машинско инженерство ·  број на вработени: над 50 ·  Krusevski pat b.b Прилеп

Вебсајт
Опис

Микросам е светски-признат лидер во производство на Роботски и ЦНЦ машини за композитни производи (carbon fiber, glass fiber, etc.). Во 30-години Микросам има инсталирано над 290 производни линии во повеќе од 43 земји во светот, како Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Израел и Кореа. Глобалните клиенти се водечки во авионска, вселенска, автомобилска, одбранбена и други индустрии, како и врвни истражувачки центри за модерни композити.


Одговорно лице

Јасмина

Телефон

+389 48 400 100


Препораки
Најавете се како работобарател за да напишете препорака.

Mimi Atanasovska Mimi Atanasovska

пред 2 години
Hi I like to work in mikrosam it jobs

Оцена