ECON

ИТ, Телекомуникации ·  број на вработени: 1-10 · 

Вебсајт
Опис

ECON претставува дигитална агенција која е посветена на успехот на своите клиенти и е тука со цел да ја подобри работата на класичните бизнис со дигитална трансформација на истите.


Одговорно лице

Goran Taskov

Телефон

+389 70 555 176


Препораки
Најавете се како работобарател за да напишете препорака.