IW Education centar

ИТ, Телекомуникации ·  Нектариј Битолски, бр. 149 Битола

Опис

⋮ИВ Едукативен Центар или ⋮ИВЕЦ по својата програма и начин на работа е единствен во регионот, а и пошироко, и нуди малку поинаква, поквалитетна и посеопфатна програма која е резултат на истражувањата и искуствата на нашите професионалци. Целта на Центарот е понуда и реализација на курсеви од областа на компјутерски науки и инженеринг. Овие курсеви на слушателите ќе им го доближат и пренесат долгогодишното искуство и експертиза на ⋮IWConnect како компанија-лидер од областа на ИТ индустријата.


Одговорно лице

Dean Joshevski

Телефон

072309282


Препораки
Најавете се како работобарател за да напишете препорака.