Techvenia

ИТ, Телекомуникации ·  број на вработени: 1-10 ·  Ристо Крле 5 Прилеп

Вебсајт
Опис

We are a software company developing web and mobile applications. Our goal is to provide customers in Belgium, Netherlands, and Luxembourg


Одговорно лице

Дарко Божиноски

Телефон

078437024


Препораки
Најавете се како работобарател за пристап до оваа секција.