0

Македонски Телеком АД - Скопје пракса

објавува оглас за Digital Marketing Intern

Огласот е завршен!

Позиции:   

1

Локација:   

Скопје

Следбеници
13

Испрати го твоето ЦВ на [] Активности: * Развој и реализација на медиските стратегии за локални и интернационални кампањи преку сите медиски канали * Креирање и имплементирање на иновативни пристапи за комуникација преку традиционални и нови медиски канали *Подобрување на свеста за брендот и генерирање на клиенти преку сите дигитални канали

Потребни вештини:

Лидерство

Маркетинг


Огласот е завршен!

Дали имате некое прашање?

Поставете прашање
Македонски Телеком АД - Скопје

Македонски Телеком е водечки национален телекомуникациски оператор којшто е дел од Групаци...

Локација: Скопје


Отвори профил