Започни ја твојата кариера!

Започни ја твојата кариера!


Објавени (343 огласи)

работа

М КОНСАЛТИНГ ТП

23 апр 2024 15:46

Позиција: Сметководител
Искуство: над 3 години
Почетна плата: 35,000 ден.
Сметководствено биро М Консалтинг од Скопје - Аеродром, заради зголемен обем на работа има потреба од: Сметководител (со работно искуство) Опис на работните активности:...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 3 мај 2024 Дознај повеќе

работа

СиС КОНСАЛТИНГ ДОО

4 сеп 2023 14:10

Позиција: Административен секретар

Имаме потреба од вработување на лица со стручен профил и познавање во областа на економија, финансии, ИТ, правен сектор, архивско работење и менаџерство.

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 14 сеп 2023 Дознај повеќе

работа

My world

25 авг 2023 10:40

Позиција: Дигитален Маркетер

🔥Живеете во Скопје?🔥 Креирам тим од нови 10 луѓе, искористете го вашето слободно време да изградите ваш сопствен бизнис на интернационална платформа и да дојдете до до...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 29 авг 2023 Дознај повеќе

пракса

Axapta Masters

12 јул 2023 14:39

Позиција: Data Analyst Intern

About the position We are always looking for ambitious and talented people who want to advance their career options and now we are looking for a Data Analyst – Intern who...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 11 авг 2023 Дознај повеќе

работа

Mecoms

7 јун 2023 14:53

Позиција: Azure DevOps / Cloud Engineer
Искуство: над 1 година

Are you passionate about architecture, security and infrastructure? Are you always interested in new technologies? Can you easily communicate and negotiate with peopl...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 7 јул 2023 Дознај повеќе

пракса

Axapta Masters

2 мај 2023 11:06

Позиција: Business Analyst - Intern

About The Position We are always looking for ambitious and talented people who want to advance their career options and work on international projects. Now, we are looki...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 1 јун 2023 Дознај повеќе

пракса

Infinum DOOEL Skopje

10 мај 2023 16:13

Позиција: Mobile application developer

Sign up for your spot at Infinum Academy and launch your engineering career! Join us and choose one of our 5-week programming courses, where you'll be taught by top expe...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 31 мај 2023 Дознај повеќе

пракса

Axapta Masters

15 мај 2023 14:41

Позиција: Software Developer Intern

About The Position We are always looking for ambitious and talented people who want to advance their career options and to work on international projects. Now, we are lo...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 27 мај 2023 Дознај повеќе

работа

Фортонмка Доо Скопје

19 апр 2023 9:20

Позиција: Консултант за недвижен имот
Искуство: над 1 година

Опис на работната позиција:  Како консултант/агент ќе бидете дел од талентиран и амбициозен тим кој работи во динамична средина каде со постојана иницијатива креираме м...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 19 мај 2023 Дознај повеќе

пракса

Axapta Masters

2 мај 2023 15:00

Позиција: Software Developer Intern

About The Position We are always looking for ambitious and talented people who want to advance their career options and to work on international projects. Now, we are lo...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 12 мај 2023 Дознај повеќе

пракса

Македонски Телеком АД - Скопје

5 мај 2023 16:42

Позиција: Digital Marketing Intern

Испрати го твоето ЦВ на career@telekom.mk Активности: * Развој и реализација на медиските стратегии за локални и интернационални кампањи преку сите медиски канали * Креир...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 10 мај 2023 Дознај повеќе

работа

Axapta Masters

7 апр 2023 14:24

Позиција: IT Sales Specialist
Искуство: над 1 година

About the position: We’re always looking for ambitious and talented people who want to advance their career options and work on international projects. Now, we are lookin...

Огласот е завршен!

Огласот заврши на 7 мај 2023 Дознај повеќе